Ev Yapımı Kolay Kimçi Tarifi; 3 günde hazır, probiyotik deposu turşu

kimchi9

Bahar kapıda, yazdan hazırlanan turşular yavaş yavaş tükeniyor.

O yüzden hemen iki kavanoz çabuk turşu kurdum bu hafta sonu.

Bir kavanoz sauerkraut bir kavanoz kimçi.

İkisi de en pratik yöntemle ve 3 günde yemeye hazır olacaklar. Kolaycacık hazırlanıyor, çabucak yeniliyor daha ne olsun?

 

Ev Yapımı Pratik Kimçi Tarifim

Reklamlar

One Reply to “Ev Yapımı Kolay Kimçi Tarifi; 3 günde hazır, probiyotik deposu turşu”

  1. Annem annanem ve ailemizin diger üyeleri armut turşusu yapardi cok degil 10 yil once kocaman armut bahcemizden. Tuz ve hakiki bal ve su ile yaparlar Allahim o lezzeti bulamiyorum bir daha. Niye anlattiniz derseniz kimcideki armutu gorunce anilarim canlandi😊

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.