Balkon Bahçeciliği: İnteraktif Mutfak Bostanı Atölyesi 2

Off nasıl da bereketli geçti bu cuma!

Sabah ekmek kokusuyla başladık güne, geceden mayalamıştım. Sabah erkenden haftasonunun ekmeğini pişirdim, miss.

E artık hava soğumaya başladı, kış geldi, Eskişehirlinin boza mevsimiii! Bozasız yaşayamaz benim jenerasyonumun çoğu ama her içtiğini de beğenmez. Biz de yeri ayrıdır bozanın. En iyisi kendi yaptığın. Hem de nasıl şifalı, her derde deva bir tatlı!

Boza mayamızı uyandırdım, harcını kardım pişirdim, mayaladım.

Limon sirkem azalmıştı, biraz da limon sirkesi yapmalı.

O arada ancak fırsat bulabilip öğleden sonra atölyeyi hazırlayabildim.

Buğday ektim ve dikey bir pencere önü bostanı hazırladım bir videoda.

Video ekipmanları yetersiz kalmış ışık vs biraz sabote etmiş beni ama  durup kontrol etmeyince ben farketmemişim bir kısmı karanlık, ne yapalım artık idare edeceksiniz bu seferlik. Tecrübe olmuş oldu devamı gelirse dikkat edeceğiz artık öğrenmiş olduk 🙂 ona göre bir düzenleme düşüneceğiz artık bakalım 😉 Güzel süreçler bunlar.

Video boyutu biraz büyük yüklenemedi bir türlü. Yüklendiğinde yazıyı güncelleyeceğim. Ama Bugün yüklenemezse diye de bir ürkme halim var internet hızı hava dolayısıyla çok düşük yüklenmiyor.

Şu linkte göreceğiniz dikey bahçenin asılabileni olacak videoda

Şimdilik ona göz atıp fikir edinebilirsiniz 😉
Yazıyı yazıyorum ki unuttum, atladım, sözümü isteyerek tutmadım zannetmeyin 🙂 İnternet müsade eder etmez video da burada olacak ve umarım hoşunuza gidecek, bir kaç tohum daha yeşertme isteği uyandıracak ve ben de çok mutlu olacağım 🙂

Eğer hoşunuza giderse ve devamını isterseniz lütfen yazın.

Belki bir kaç kişi olursak canlı gerçekleştirip sohbet bile edebilriiz ne dersiniz?
Edit: Sonunda yüklenmiş biz evde yokken 🙂 Gelince sürpriz oldu, aşağıya ekliyorum 😉

7 Replies to “Balkon Bahçeciliği: İnteraktif Mutfak Bostanı Atölyesi 2”

  1. Emeğinize sağlık . Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler. Benim buğday cimlerim biraz uzadı. Ilk yayınınızın olduğu aksam suya koymuştum dun akşam topraga diktim bu aksam isten döndüğümde yeşil çimler biraz uzamıştı..sayenizde deneme cesaretini buldum .tekrar tesekkurler. .

    Beğen

    1. Bununla ilgili detaylı bir yazı hazırlayacağım müsait bir zamanda. Kaçmaması için dilerseniz mail takibine alabilirsiniz. Dilerim faydası olur, sevgiyle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.